· 

Update: Nieuwe start bij anorexia

Om mensen met anorexia een nieuwe start te bieden in 2021, ben ik een speciale actie gestart. In totaal 4 gratis massages, evt aangevuld met coaching, voor een aantal mensen met anorexia.

 

Het is nogal een drempel om te nemen, een blootgewone massage bij anorexia. Soms is die drempel te hoog en dat begrijp ik heel goed. Het is daarom ontzettend mooi hoeveel mensen mij hun vertrouwen schenken en zich aanmelden voor deze  actie of advies aan me vragen. Inmiddels heb ik al een aantal mensen met anorexia mijn aanbod kunnen doen, het is nu even wachten totdat de lockdown voorbij is. De eerste afspraken staan al in de agenda.

 

Massagetherapie is zo geweldig fijn bij anorexia. Het gaat hierbij om weer echt in contact te komen met je lichaam, jezelf meer te accepteren en weer van jezelf gaan houden. Aanraking heeft impact en de resultaten zijn altijd erg mooi. Natuurlijk is er altijd een stukje emotie, maar dat mag. De ervaring leert dat ik mensen na de massage gelukkiger zie vertrekken dan dat ze binnenkomen zijn en dat is voor mij het mooiste wat er is.

 

Update: Alle aanmeldingen zijn verwerkt, iedereen heeft bericht. Aanmelden is niet meer mogelijk