· 

Druk met de deuren dicht

Is het gek dat juist in een lockdown periode er zoveel hits zijn op mijn website en facebook pagina’s? Nee dus, meer dan ooit zoeken mensen naar contact, de eenzaamheid neemt toe en stijgt het aantal jongeren met depressieve gevoelens. In december 2020 zijn er 13.600 pagina’s op mijn website bezocht. Daarnaast heeft mijn speciale facebook actie voor mensen met anorexia al bijna 3700 bezoekers gehad en dat getal loopt nog dagelijks op. 

 

Het blijft lastig om mijn deuren gesloten te houden en niet te mogen helpen. Vooral in deze tijd hebben mensen me nodig. Een massage is niet enkel om lichamelijke klachten te verhelpen, het is zoveel meer. Aanraking is iets moois, het doet ontzettend veel met je. Als je dat dan plots moet missen of het niet kan aangaan juist als je het nodig hebt, dan geeft dat extra druk en een verergering van je klachten.

 

Ik heb best veel nieuwe cliënten die advies vragen. Er staan al nieuwe afspraken, nu nog hopen dat deze lockdown snel weer voorbij is.