· 

Bekende Nederlanders en Massage

Het is niet zo gemakkelijk om als bekende Nederlander voor een massage te kiezen. Nou ja, de keuze is wel gemakkelijk, maar de uitvoering is een ander verhaal. Je deelt al genoeg van je leven met de rest van Nederland, er zijn ook zaken die je simpelweg niet wilt delen en lekker voor jezelf wilt houden. Vertrouwen is hierbij een kostbaar goed. 100% zekerheid dat alles vertrouwelijk blijft en niets met anderen wordt gedeeld. Maar hoe weet je dat vooraf?

Kleine Praktijk

Waarschijnlijk heb je nog nooit van mijn massagepraktijk gehoord. Het is kleinschalig en echt gericht op het helpen van mensen met een fijne massage en waar nodig, aangevuld met coaching. 

Discreet en Vertrouwd

Niemand weet dat je bij mij op bezoek komt of bent geweest. Zelfs dat deel ik niet met anderen. Alles wat je met me deelt blijft ook tussen jou en mij en zal je nooit of te nimmer in de media tergvinden.

Niet de eerste

Je bent niet de eerste bekende Nederlander die bij me op bezoek komt. Ik schrik niet van je, ik behandel je niet anders en je krijgt een hele fijne massage, net zoals al mijn andere cliënten die ontvangen. 


Gun jezelf een massage!

Je hebt sowieso al een druk bestaan. Probeer ook eens wat tijd voor jezelf in je agenda op te nemen, een massage per maand kan al wonderen doen. Je zal verbaasd zijn wat voor een effect het heeft en hoe het doorwerkt, ook na de massage. Natuurlijk kan ik je ook bij je thuis een massage geven, maar hier op bezoek komen kan soms praktischer zijn. Je bent in ieder geval meer dan welkom! Heb je vragen? Neem gerust contact op.