· 

Blootgewoon bij eerste bezoek

Mijn massages zijn blootgewoon. Dat houdt in dat je ongekleed op de massagetafel ligt en de massage blootgewoon ondergaat. Je mag starten onder een handdoek, maar ook die zal uiteindelijk verdwijnen. Een blootgewone massage hoort bij mijn massagevisie. Je overgave is veel groter, dus ook het resultaat is veel beter. Ik kan hierdoor mijn massagetechnieken beter toepassen en kan mijn aandacht totaal op jou richten ipv te stoeien met handdoeken. Dit pas ik toe bij iedereen, ongeacht leeftijd of geslacht. Zelf ben ik gekleed in een korte trainingsbroek en T-shirt.

Drempel

Soms is er een drempel om voor een blootgewone massage te kiezen en dat snap ik helemaal, vooral als je voor de eerste keer op bezoek komt en/of dit nieuw voor je is. Wellicht heb je een bepaalde angst of spelen er zaken uit het verleden een rol. Er zijn ook al zoveel vooroordelen over massages in het algemeen, maar (ver)oordeel niet voordat je het zelf ervaren hebt. Mijn massages zijn zeer zorgvuldig en uiterst respectvol. 

Eerste bezoek

Ik heb mijn uitgangspunten wat bijgesteld. Vanaf nu is het voor iedereen mogelijk om bij het eerste bezoek het ondergoed (deels) aan te houden en/of ik laat je nog deels afgedekt met handdoeken. Ik ben een soort goochelaar met handdoeken, dus dat lukt echt, ook bij het omdraaien. Tijdens de massage kan je altijd nog aangeven dat de handdoeken weg mogen of het ondergoed uit. Dat is altijd mogelijk, ook nog tijdens de massage. Wil je dit? Geef het dan zelf aan. Vanaf het 2e bezoek is het altijd een blootgewone massage.


Blootgewoon heeft de voorkeur

Ik wil echt benadrukken dat een blootgewone massage de absolute voorkeur heeft, zelfs direct starten zonder bedekking van een handdoek heeft de voorkeur. Ik wil je mijn massages laten ervaren zoals die bedoeld zijn, met mijn achterliggende massagevisie die hieraan ten grondslag ligt. Het resultaat is altijd minder als je er toch voor kiest om bij het eerste bezoek het ondergoed aan te houden of afgedekt te blijven. Ik heb dan het idee dat je hier uiteindelijk weer vertrekt, maar niet mijn massage hebt ervaren zoals die bedoeld is, wat zeer jammer is. Vandaar ook dat het vanaf het 2e bezoek altijd een blootgewone massage zal zijn.