· 

Een massage voor een tegenprestatie

Mijn tarieven liggen onder het gemiddelde massagetarief, maar dat wil niet zeggen dat iedereen zich een massage kan veroorloven. Er kunnen altijd omstandigheden zijn, waardoor je een massage heel goed kunt gebruiken, maar het financieel aspect een probleem voor je is. Dat kan iedereen overkomen, vandaar dat ik een speciale actie bent gestart om toch voor iedereen een massage mogelijk te maken.

Tegenprestatie

Als mijn agenda het toelaat, dan geef ik soms een massage voor een passende tegenprestatie. Een dienst voor een dienst, met gesloten beurzen. Wellicht ben je wel automonteur, kan je super goed koken of sushi maken, kan je klussen, heb je andere kwaliteiten of bied je zelf ook diensten aan die je in ruil voor een massage kan inzetten. Ik doe dit niet al te vaak en het is meestal op een verloren tijdstip, bv bij een annulering.

Interesse?

Laat me weten waarom jij voor dit aanbod kiest en wat jij daar tegenover zet, dan neem ik je mee bij mijn keuze uit alle aanvragen. De data voor de massage stemmen we dan samen af, want het moet passen in mijn agenda. Natuurlijk blijft alles wat je met me deelt 100% vertrouwelijk. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waardoor het financieel even niet lukt. Ik heb daar geen oordeel over, ik wil enkel een massage voor iedereen mogelijk maken.