· 

Een massagepraktijk in corona tijd

De massages mogen gewoon plaatsvinden. Dat is natuurlijk reuzefijn. Het is feitelijk hetzelfde als de sauna’s die ook open mogen blijven, je fysieke en geestelijke gezondheid is nu eenmaal belangrijk, juist nu.

 

Ik snap heel goed dat je voorzichtig bent, vooral als je in de zorg werkt of werkt met mensen in de risicogroep. Ook als je zelf tot de risicogroep behoord, dan is voorzichtigheid op dit moment een goed uitgangspunt. Het is echter ook belangrijk om aan jezelf te denken. Alleen als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook goed voor een ander zorgen.

 

Binnen mijn praktijk zijn er wat extra regeltjes, juist om voorzichtig te zijn en alle risico’s te minimaliseren. Handen ontsmetten, 1.5 afstand bewaren voor en na de massage, ik draag een mondkapje als ik je een massage geeft en mag je evt zelf ook een mondkapje dragen. Daarnaast wordt alles telkens weer gedesinfecteerd en de hele ruimte doorgelucht. Heb jij of ik klachten, dan annuleren we de afspraak. Je ontvangt 24 uur vooraf zelfs een covid-19 formulier.

 

Een massage is in deze tijd een echt uitje, mooi dat het nog kan en hierdoor wordt het nog meer een fantastische ervaring. Heb je een afspraak al een tijdje uitgesteld? Het is niet nodig, je kunt gewoon op bezoek komen. De risico’s zijn echt minimaal, maar mocht je hierdoor twijfelen en je hebt nog vragen, neem dan gerust contact met me op.