· 

De masseur gemasseerd

Een massage is altijd fijn, ook als je zelf een masseur bent. De afgelopen tijd heb ik wat massage afspraken gemaakt bij andere massagepraktijken. Ik vertel niet altijd dat ik zelf ook een massagepraktijk heb, soms komt het ter sprake, soms niet. Sommige masseurs vinden het namelijk spannend om mij te masseren, vooral als ze pas zijn gestart en nog niet zoveel ervaring hebben. Anderen vinden het juist fijn om iemand te masseren die zelf ook massages geeft, want juist dan krijgt je feedback waar je iets mee kan. 

Verschillen

Je kunt bij 10 verschillende masseurs een ontspannende massage boeken en dan krijg je alsnog 10 verschillende massages. Iedere masseur heeft namelijk zijn of haar manier van masseren. Dat maakt het juist zo mooi en ook persoonlijk.

Blootgewoon

Ik probeer altijd een massagepraktijk te kiezen, waarbij je (net zoals bij mij) bloot op de tafel ligt. Een massage ondergaan met ondergoed aan voelt voor mij als douchen met een paraplu. Soms weet je vooraf niet of het kan, maar ik selecteer er wel op

Ervaringen

Soms is het een superfijne massage, soms iets geheel nieuws en soms valt het een keertje tegen. In het algemeen genomen ontmoet ik hierdoor mensen met dezelfde massagepassie zoals ik die heb, en dat is erg leuk.


Uitwisseling

Natuurlijk komt er soms ook een masseur op mijn massagetafel liggen. Ik vind dat juist erg fijn, vooral als ik ze dan toch helemaal in de relax stand krijg en ze half massagedronken weer van de tafel af komen rollen. Dan heb ik het goed gedaan!

Kom mij masseren

Wil je de masseur een keer een massage geven? Het kan! Het is geheel zonder kosten en je kunt hierdoor ervaren hoe dat is en hoe het voelt. Ervaring is niet nodig, ik geef je evt. wat tips en het lukt altijd. Je bent van harte welkom.