· 

Singles Day

Het wordt een trend, 11.11 is Singles Day. Als je echter singel bent in coronatijd, dan valt er niet zoveel te vieren. Er zijn weinig tot geen sociale activiteiten, daten is lastig en binnen blijven is gemakkelijk gezegd dan gedaan, want je zit wel in je eentje.

 

Het zou mooi zijn geweest om Singels Day dit jaar te hernoemen als dag tegen de eenzaamheid….. Eenzaamheid is niet leeftijdsgebonden, in deze tijd treft het vooral ook jongeren. Aanraking van mens tot mens is al heel bijzonder, maar juist als je gevoelens van eenzaamheid ervaart, dan is een massage een geweldige ervaring.

 

Speciaal op deze dag, 11.11, Singles Day, wil ik iets betekenen voor mensen die eenzaam zijn. Jong of oud, het maakt niet uit. Voel je jezelf eenzaam en wil je eens overleggen wat massagetherapie voor je kan doen en betekenen? Neem dan contact met me op.