· 

Issues en problemen op jonge leeftijd

Het lijkt wel of steeds meer jongeren niet lekker in hun vel zitten. Natuurlijk helpen de coronamaatregelen ook niet om even los te gaan en alles even te vergeten. Je zit veel meer thuis en juist als je thuis problemen hebt, dan is dat een vervelende situatie. Je wil eruit, even weg van huis. Anderen ontmoeten, daten, leuke avondjes met vrienden, het is nu even allemaal niet mogelijk en het drukt een stempel op de issues en problemen waar je mee zit.

Massagetherapie en coaching kunnen je echt helpen, al is het lastig om hiervoor de eerste stap te zetten. Vaak denken jongeren dat het iets voor oudjes is, maar juist het tegendeel is waar! Juist op jongere leeftijd is het fantastisch en heb je er veel baat bij. Weet dat alles 100% vertrouwelijk blijft, je kunt echt alles met me bespreken, zonder beperkingen. Niets wordt met anderen gedeeld, ongeacht het onderwerp en ongeacht je issues of problemen.

Massagetherapie draait niet enkel om je spieren, het is een totaal plaatje dat je kan helpen met heel veel zaken, meer dan je jezelf beseft. Denk bv aan een laag zelfbeeld, groepsdruk, moeilijk contacten leggen, aanrakingsproblemen, angsten, anorexia, schoolprestaties, concentratieproblemen, sport, AD(H)D, gender, geaardheid  en ga zo maar even door……


Het is dus feitelijk een goed plan om voor een massage te kiezen, juist op jonge leeftijd. Je hoeft met niemand te delen waarom je bij mij op bezoek komt en als iemand het vraagt zeg je maar dat je last van je rug hebt. We kunnen samen in vertrouwen je issues en problemen bespreken en daar een passende massage bij zoeken. De combinatie van massagetherapie en coaching werkt! Voel je vertrouwd en welkom. 

Heb je vragen, wil je iets bespreken of heb je simpelweg een luisterend oor nodig? Neem contact met je op. Ik ben er voor je!