· 

Massage cadeaubonnen

In deze vreemde tijd vieren we geen feestjes, houden we geen verjaardagen en gaan we ook niet zomaar bij iemand op de koffie met een bosje bloemen. Wat doe je dan als iemand jarig is of als je iemand ergens voor wilt bedanken? 

 

Daarnaast slaat de eenzaamheid toe, niet enkel onder ouderen, maar juist ook onder jongeren. Geen concerten of festivals, niet lekker stappen, gewoon niets en thuis zitten. Dat helpt echt niet bij eenzaamheid!

 

Als iemand wat te vieren heeft, je wilt iemand ergens voor bedanken of je weet gewoon dat iemand zich eenzaam voelt, dat is een massage als cadeau een fantastisch iets! Natuurlijk kan je zeggen ‘Ga maar, ik betaal’, maar de ervaring leert dat het geven van een massage cadeaubon veel leuker is.

 

Mijn massage cadeaubonnen zijn digitaal, je krijgt ze via de mail direct binnen en je kunt ze dan doorsturen naar diegene aan wie jij deze massage cadeaubon wilt schenken. Je geeft iets met impact, pure aandacht en iets heel bijzonders en speciaals.

 

Ze zijn digitaal te bestellen via de website. Je kiest een bedrag, rekent af met I-deal en daarna heb je de bon direct via de mail in huis. Dat is helemaal corona proof! Ook mijn massages kunnen op dit moment gewoon plaatsvinden. Alles wordt gedesinfecteerd, handen worden ontsmet en ik draag een mondkapje. 

 

Massage cadeaubon. Leuk om te geven en nog leuker om te ontvangen!