· 

De controle verliezen

Soms komt een massage zo intense binnen, dat je echt alles loslaat en elke vorm van controle verliest. Dit gebeurt niet zomaar even, er is echt een vertrouwensband nodig tussen jou en mij als masseur. Jezelf echt helemaal overgeven en alle controle verliezen, dat is de ultieme vorm van een massage. Voor mij als masseur is het een enorm compliment als dit plaatsvindt, want feitelijk geeft het aan dat je mij 100% vertrouwd, dat mijn manier van masseren en mijn massagevisie werkt!

Jezelf zijn

Echt helemaal jezelf zijn, terwijl ik erbij ben. Dat is soms achteraf een leerschool over jezelf. Zo mooi, je kunt geen fijnere massage ervaring hebben dan dit. De controle durven te verliezen betekend ook dat je die controle bij mij neerlegt. Dat kan en mag, je bent in veilige en respectvolle handen, waarbij ik die controle zal bewaken. 

Vertrouwensband

De vertrouwensband die hiervoor nodig is, zal hierdoor nog sterker worden en groeien. Het is erg mooi en het blijft voor mij super bijzonder hoe sterk de band kan groeien tussen jou en mij als masseur en/of coach.