· 

Gratis massage bij anorexia

Het lijkt een vreemde combinatie, voor een massage kiezen als je anorexia hebt. Het draait tenslotte allemaal om je lichaam en het beeld wat je daar zelf van hebt. De drempel om dan toch voor een massage te kiezen ligt erg hoog. Daarom bied ik je de 1e massage aan, helemaal gratis!

 

Kom ervaren wat een massage voor je kan betekenen en hoe fijn het is. Een massage maakt je hoofd even leeg en het maakt hormonen aan die de fysieke en geestelijke klachten bij anorexia ten goede komen. Nee, je krijgt van mij absoluut geen gezeur aan je hoofd dat je beter moet eten! Daarnaast blijft het 100% vertrouwelijk, ik vertel niemand dat je anorexia hebt. Ik heb ook geen oordeel. Kom op bezoek omdat het fijn is. Je bepaalt zelf wat je met de ervaring doet.

 

Twijfels, vragen, wensen of interesse in een gratis massage? Neem contact met me op!

Je bent van harte welkom.

KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden