· 

Twijfels, is het wel iets voor mij?

Een massage en een masseur kies je niet zomaar even uit. Het is niet voor niets dat iedereen meestal bij een en dezelfde masseur als klant blijft als het goed bevalt. Maar als je nog geen of weinig ervaring hebt met het ondergaan van een massage, hoe kies je de massage en ook de juiste masseur uit die bij jou wensen en voorkeuren passen? De echte manier is natuurlijk door gewoon een afspraak te boeken en het te ervaren. Maar toch is dat voor sommige mensen een drempel. Er zijn echter ook andere wegen om vooraf eerst een duidelijk beeld te krijgen.

Recensies

Wat helpt is het lezen hoe andere mensen de massages en de masseur hebben ervaren. Hoe is het verlopen, wat heeft het met ze gedaan en hoe is het bevallen. Recensies helpen je om een beeld te vormen door andermans ogen en ervaringen. Lees gerust de recensies van mijn cliënten.

Veel gestelde vragen

Check of er veel gestelde vragen zijn. De zogenaamde FAQ. Hieruit kan je heel veel informatie halen wat andere cliënten vragen en wat daarop de antwoorden zijn. Ik heb ook een speciale pagina met deze vragen en antwoorden. Het maakt veel duidelijk.


Wensen en grenzen

Het is sowieso handig om vooraf met een masseur je wensen en grenzen te bespreken. Wat vindt je fijn, wat zou je graag willen ervaren en wat wil je absoluut niet. Natuurlijk heeft iedere masseur een eigen massagevisie. Wellicht vallen je wensen niet binnen de massagevisie van de masseur of heeft de masseur een visie, die voor jou juist grens overstijgend is.

Geen erotiek

Mijn massages hebben geen erotische uitgangspunten of doelstellingen. Als je puur op zoek bent naar een erotische massage, dan respecteer ik dat, maar past je wens niet binnen mijn massagevisie. In dit geval moet je op zoek naar een andere masseur.

Wel blootgewoon

Mijn massages zijn blootgewoon. Je ligt geheel ontkleed en (uiteindelijk) zonder bedekking op de massagetafel. Is dat niets voor jou, dan past mijn massagevisie niet bij jouw voorkeuren en grenzen. Ook dan is het beter om voor een andere masseur te kiezen


Wensen

Als je hele specifieke wensen hebt, dan is een gesprekje voorafgaande aan de massage de beste manier om het persoonlijk en in alle vertrouwen met me te bespreken. Dus niet via de mail, telefonisch of whats app, maar mondeling 1 op 1. Maak duidelijk wat je wilt, wees open en duidelijk. Ik zal je nooit veroordelen, je bent en blijft van harte welkom, maar ik zal wel aangeven of je wensen wel, niet of gedeeltelijk binnen mijn massagevisie vallen.