· 

Massage tijdens en na zwangerschap

Een massage als je zwanger bent is erg fijn. Er zijn echter wel een aantal belangrijke zaken om rekening mee te houden. Ben je bezig om zwanger te raken? Dat weet je soms niet of dat al gelukt is. Stem dit altijd met me af, dus zwanger of zwanger proberen te worden? Ik moet het weten en natuurlijk blijft het 100% vertrouwelijk. 

 

Ook als je niet meer op je buik kan liggen is een massage mogelijk. dan lig je op beide zijden en op je rug. Het is minder fijn als op je buik liggen, maar zeker fijner dan helemaal geen massage :)

 

Ook na je zwangerschap is een massage superfijn. Vaak vergeet je om in deze periode aan jezelf te denken. Je kunt pas goed voor een ander zorgen als je ook goed voor jezelf zorgt. Boek een massage aan huis. Baby even middagdutje en jij lekker een massage. Even weg, maar toch gewoon thuis.