· 

Tarieven massages aan huis aangepast

De tarieven voor de massages aan huis lagen iets hoger dan in mijn praktijk. Deze tarieven heb ik nu gelijk getrokken. Voor een massage aan huis betaal je vanaf nu geen hoger tarief meer. Het is nog wel zo dat het in de straal van 25 km rondom mijn praktijklocatie van toepassing is. Woon je verder weg, dan moeten we samen even afstemmen mbt mijn onkosten.

 

Ik heb de tarieven voor de massages aan huis tijdelijk lager gemaakt om deze thuismassages te promoten. Ik moet wel even kijken wat het effect zal zijn op de lagere termijn. Er komt best veel bij kijken. Spulletjes inpakken, reistijd en dit alles ook nog icm de massages op mijn praktijklocatie. Het kan zo zijn dat ik in de toekomst toch weer wat hogere tarieven ga vragen voor de thuismassages, maar voor nu heb ik er enkel zin in om bij je op bezoek te komen.