· 

Blootgewoon, soms een drempel voor het eerste bezoek

Mijn massages zijn blootgewoon. Dat houdt in dat je geheel ontkleed en (uiteindelijk of direct vanaf de start) zonder bedekking van een handdoek de massage ondergaat. Voor heel veel mensen een verademing, maar voor sommige een drempel. 

 

Cliënten tot 18 jaar mogen bij hun eerste bezoek het ondergoed aanhouden. Niet dat er heel veel gebruik van wordt gemaakt, maar het kan en mag wel. Vanaf 18 jaar is dit echter niet meer mogelijk.

 

Om toch de drempel wat lager te maken, kunnen cliënten vanaf 18 jaar ervoor kiezen om bij het eerste bezoek nog deels afgedekt te blijven met handdoeken. Je ligt wel geheel ontkleed onder de handdoek, maar desgewenst blijven borsten en schaamstreek afgedekt, ook bij het omdraaien. Ik ben zeer handig met de handdoeken, dat lukt prima. Ik ben niet aanwezig bij het uit en aankleden, dus feitelijk zie ik je ook niet helemaal bloot.

 

Heeft het de voorkeur? Nee, zeker niet. De massage beleving is echt anders, blootgewoon is echt aan te raden en het is niet gek, vreemd of bijzonder. Als de drempel echter zo hoog is dat je juist hierdoor niet op bezoek komt, dan doe ik de eerste keer niet zo moeilijk en zorg ik ervoor dat ook jij een fijne massage bij me kan komen ondergaan. Mocht je tijdens de massage dan alsnog zoiets hebben van ‘haal die handdoeken maar weg’, dan kan je dit altijd kenbaar maken.

 

Ik ga uit van een blootgewone massage, ook bij je eerste bezoek. Wil je toch deels blijven afgedekt met handdoeken bij je eerste bezoek, bespreek het met me voorafgaande aan je eerste massage. Vanaf het tweede bezoek is het altijd een blootgewone massage.

KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden