· 

Massage is voor iedereen

Er komen nogal wat vragen binnen of een massage wel mogelijk is. Niet omdat er medische zaken spelen, maar vanwege gender, uiterlijk of geaardheid. Mensen vinden zich te dik of te dun voor een massage, schamen zich omdat ze een uitpuilende navel of ongelijke borsten hebben, vinden het lastig omdat ze intersexueel of transgender zijn of er is schaamte over de afmeting of vorm van de geslachtsdelen.

 

Er valt weinig te verbergen bij een blootgewone massage, dus vragen mensen al snel of een massage voor hun mogelijk is, omdat ze volgens zichzelf iets anders hebben of er anders uitzien dan een ander. Soms krijg ik zelfs eerst foto’s toegestuurd met de vraag of een massage wel mogelijk is. Mensen zoeken bevestiging, omdat ze wel een massage willen, maar er niet direct voor kiezen. Ergens is er een onterechte drempel ontstaan. Nou, ik heb goed nieuws.........

 

Niemand is te dik, te dun, te lang of te klein voor een massage. De afmeting of vorm van je borsten, billen, penis, voeten, schaamlippen, navel, buik, vagina, neus, oren, tenen of wat dan ook, het speelt totaal geen rol bij een massage. Ik hoef vooraf geen foto's, een massage lukt prima. Daarnaast maakt het totaal niets uit wat je gender of geaardheid  is. In al mij jaren met massage ervaring is alles al de revue gepasseerd. Hoe bijzonder je ook denkt te zijn, er is vast al eens iemand zoals jij op bezoek geweest, dus geen zorgen. Enige vorm van gene is totaal niet nodig.

 

Ik geef mijn massages aan mensen, thats it.

Je bent van harte welkom!