· 

Een paar wijzigingen

Zo nu en dan moet je wat aanpassen, met de tijd meegaan en wat aanpassingen doorvoeren.

  • De promotiekorting is verhoogd. Als je als bestaande client een geheel nieuwe client aanbrengt, dan ontvang je als aanbrenger 50% korting op je volgende massage. Zorg dat die nieuwe client jou naam noemt bij het 1e bezoek, dan komt het vanzelf goed. Promoot mijn massagepraktijk voor een leuke korting! Neem wat extra visitekaartjes mee.
  • De actie voor Het Vergeten Kind is beëindigd. Vanaf volgend jaar ga ik een ander goed of leuk doel ondersteunen, ik moet nog even nadenken wat het gaat worden en in welke opzet.
  • De massages aan huis heb ik aangepast. Er zijn een aantal massagevormen bijgekomen en ook 120 minuten is nu mogelijk. Daarnaast heb ik de straal rond mijn praktijklocatie verhoogd tot 25 km. Binnen 25km van mijn praktijklocatie heb je een massage aan huis voor de meerprijs van €15,00. Ook de workshop partnermassage is aan huis te reserveren en een echte aanrader!
  • De workshop ' leren ontspannend masseren' is uit het aanbod. Wil je toch een keer masseren, kies dan een andere workshop
  • De massage in de ochtend kunnen nu vanaf 9:30 uur plaatsvinden.