· 

Gronden en landen

Wellicht termen die je kent vanuit andere massagepraktijken. Ik heb er helemaal niets mee. Gronden doet de schilder, voordat er wordt afgelakt. Landen, dat doet een vliegtuig…… Er zijn nog meer termen waar ik niets mee heb. ‘Zakken in je eigen zijn’, dat is er ook zo eentje. Wat moet je nou met deze termen? Kom lekker op bezoek, dan kan je landen en zakken in je eigen zijn…..  ja, uhhhmmmm.

 

Wie mij kent, weet dat ik hier niets mee heb. Het is voor mij al snel te zweverig en dan haak ik af. Natuurlijk mag je bij mij gronden en landen, als dat je ding is. Maar verwacht er geen speciale ruimte of sessie voor. Mijn massages, coaching en workshops zijn gewoon erg fijn, kunnen je zeker helpen en er komt niets zweverigs bij kijken. Het gaat om aanraking en aandacht voor jou als mens, waarbij je mag zijn wie je bent, zonder schaamte en zonder oordeel.

 

Ik hoop dat je binnenkort op mijn massagetafel zal (be)landen….