· 

Waarom geen massage?

Als je nog nooit een echte massage hebt ervaren, dan mis je een hele bijzondere ervaring in je leven. Soms is de 1e stap moeilijk of lastig om te zetten, zo moeilijk zelfs, dat je er helaas voor kiest om het dan maar niet te doen.

 

Er kunnen allerlei redenen zijn om niet voor een massage te kiezen. Vervelende gebeurtenissen uit het verleden, angsten, schaamte over je lichaam, aanrakingsproblemen, bang zijn om de controle te verliezen, angst voor opwinding, minderwaardigheidscomplex, schaamte voor je tatoeages en ga zo maar even door. Wat ook kan zijn is dat je twijfels hebt omdat je me al in een andere hoedanigheid kent. Familie, kennis, collega, vrienden, je zag me op een verjaardag, vrienden van vrienden, buurtgenoten en zo verder. Ook dat kan een drempel zijn om voor mijn massages te kiezen.

 

Ik wil graag al je angst en twijfels wegnemen en je laten ervaren hoe fijn een massage kan zijn. Ik mix een evt band die we nu al hebben, nooit met de massages. Deze twee zaken staan altijd los van elkaar. Verder blijft alles altijd 100% vertrouwelijk tussen jou en mij. Laat me weten waarom jij niet voor een massage kiest en dan kunnen we samen bespreken hoe we deze obstakels weg kunnen nemen. Ik kan mijn massage een keer voor je aanpassen, naar je toe komen of wat dan ook. Ik wil graag dat ook jij een massage kunt ervaren.

 

Neem contact op, over wat dan ook, het blijft vertrouwelijk, geen zorgen! We kunnen er samen voor zorgen dat ook jij een keer van een massage kan genieten! Nadat je contact hebt opgenomen, kun je altijd alsnog besluiten om niet op bezoek te komen.