· 

Een massage ver van huis

Er zijn veel massagepraktijken, ook wel eentje bij jou in de buurt. Natuurlijk is het fijn als je een masseur om de hoek hebt zitten. Tenminste, als de massagevisie van die masseur aansluit bij jou wensen natuurlijk. Iedere masseur geeft toch zijn eigen massages en geeft er zijn eigen draai aan. De combinatie van Massagetherapie en Coaching is wat minder bekend en ook niet zomaar bij je in de buurt aanwezig. 

 

Mijn cliënten komen soms van heel dichtbij, lopend of op de fiets. Anderen zijn binnen 30 minuten met de auto of komen met het OV. Toch heb ik ook voldoende cliënten die van verder komen. Soms waren ze al klant en zijn ze verhuisd, soms zijn ze eenmaal geweest en vinden ze het zo fijn, dat de afstand eigenlijk niets meer uitmaakt. 

 

Een massage even wat verder van huis hoeft geen probleem te zijn. Soms is het zelf fijn dat je even moet reizen, dan kan je alvast je hoofd leegmaken, voordat je op de tafel ligt. De terugreis gaat bijna als vanzelf, je zit dan ik een hele andere flow dan voorafgaande aan de massage.

 

Een reistijd van ongeveer een uur is goed te doen, ook na een massage. Moet je langer dan een uur reizen, dan adviseer ik je wel om op de terugreis even een korte pauze van ongeveer 15 minuten te nemen. Zorg ook dat je wat water bij je hebt. Sommige cliënten combineren mijn massages met familiebezoek in de buurt en spreken dan af dat ze daar nog even kunnen douchen, voordat ze bij mij op bezoek komen. Er zijn ook cliënten die een B&B in de buurt reserveren en pas de volgende dag weer naar huis gaan. Anderen komen op bezoek en hebben een chauffeur geregeld. 

 

Twijfel niet als je net even wat langer moet reizen, je zal merken dat mijn massages het meer dan waard zijn. Cliënten uit Duitsland en België zijn ook van harte welkom.   

 

Blijven overnachten hier is helaas geen optie, een ontbijtje ook niet......