· 

Massage is for every body

Het is mijn overtuiging dat massagetherapie voor iedereen goed is. Persoonlijke aandacht en aanraking, dat kan namelijk nooit verkeerd zijn! Massagetherapie draait niet enkel om rugklachten, het is meer, zoveel meer……..

 

Het komt nogal eens voor dat ik mensen in een bepaalde situatie meemaak of weet dat ze lichamelijke of andere klachten hebben. Dan kriebelt het bij mij, want ik wil helpen! Ik wil helpen om de klachten te verminderen, gelukkiger in het leven te staan en angsten te overwinnen en jezelf weer te vinden.

 

Bij mensen die ik persoonlijk ken, geef ik altijd aan dat ze van harte welkom zijn. Ik kan helpen, ook als we daarnaast vrienden, familie, kennissen of collega’s zijn. Sommige zijn heel blij dat mijn deur open staat, anderen moeten er even aan wennen en weer anderen vinden het net wat te dichtbij of voelen zich er een beetje ongemakkelijk bij. Voor mij is het belangrijk dat ik duidelijk maak dat ik wat kan betekenen, dan is de keuze aan de ander om de stap wel of niet te zetten.

 

Twijfel je of massagetherapie iets voor je kan betekenen? Ervaar je klachten en weet je niet goed of massagetherapie die kunnen verminderen? Zit je niet lekker in je vel? Neem gerust contact met me op en vraag me om advies. Alles blijft 100% vertrouwd, dus ongeacht wat je klachten of vragen ook mogen zijn, bespreek het! Je bent en blijft altijd van harte welkom.