· 

Coaching voor jongeren

Mijn praktijk heet niet voor niets Massagetherapie en Coaching. De wisselwerking tussen Massagetherapie en Coaching heeft zo’n groot effect, het vult elkaar echt aan. Het is niet enkel praten met een coach en enkel je verhaal doen, het is zoveel meer. 

 

Uit ervaring weet ik dat jongeren het vaak niet zien zitten om bij een psycholoog hun verhaal te doen en hierdoor toch vaak met hun issues blijven zitten. Ze hebben geen zin om tegen een vreemde met geitenwollen sokken aan te praten. Dat is een vooroordeel, want een psycholoog kan je weldegelijk verder helpen en de meeste hebben hippe schoenen aan, geen sandalen.

 

Massagetherapie en Coaching werkt anders. Deze combinatie versterkt de band tussen ons en het maakt dat ik niet voel als vreemde, maar juist als vertrouwenspersoon. Alles wat je deelt blijft 100% vertrouwd tussen ons en nog belangrijker, ik heb geen oordeel! Ik ben er om jou verder te helpen, niet om te vertellen wat je wel en niet mag en kan doen, dat is helemaal aan jou.

 

Er zijn geen taboes in wat je met me kunt bespreken. Openheid is wat je het beste kan helpen en door die openheid kan ik je ook het beste helpen middels Massagetherapie en Coaching. Of het nu gaat om verdriet, een laag zelfbeeld, depressie, relaties, school, seksualiteit, thuissituatie, groepsdruk, eetproblemen, prestatiedruk, geaardheid of wat dan ook en waar je ook mee zit. Bespreek het met me, want dat is de eerste stap. Niet om het op te lossen, want dat is aan jou, maar juist om er gelukkiger bij te zijn, beter in het leven te staan en uiteindelijk diegene te worden die je het beste kunt zijn: Jezelf!