· 

Massage Workshops

Ik wil het geven van massage graag promoten. Dit doe ik vooral uit de gedachten dat je van het geven van een massage bijna net zoveel haalt als uit het ontvangen van een massage. Het werkt echt 2 kanten op. Toen ik mijn opleidingen heb gevolgd, heb ik erg gezocht naar mogelijkheden om samen met een ervaren masseur een massage te kunnen geven. Leren vanuit de praktijk, in de praktijk van iemand anders. Dit was destijds echt nergens te vinden, vandaar dat ik het nu wel zelf aanbied. Ik ben geen massage leeraar, ik laat je zien hoe ik mijn massages geef en vanuit daar heb je een mooi startpunt om verder te gaan, bv door een echte massage opleiding te gaan volgen. Mijn workshops zijn erg kleinschalig en bedoeld om anderen te interesseren en te motiveren in het geven van massages.

 

Massagemodellen

Soms maak ik gebruik van massagemodellen. Wil je jezelf hiervoor aanmelden? Dan kan dat zeker.

KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden