· 

Kindermassage

Massagetherapie is voor kinderen iets fantastisch. Het is pure aandacht, wat ieder kind simpelweg veel goed kan doen. Dit kan zijn als er bepaalde lichamelijke of geestelijke problemen zijn, maar dat hoeft zeker niet de aanleiding te zijn om voor een massage te kiezen. Ook zonder problemen is een massage voor kinderen erg fijn. 

 

In mijn praktijk merk ik hoeveel het voor kinderen kan betekenen. Het geeft ze soms een boost en extra energie, maar soms ook juist rust in hun hoofd, want kinderen kunnen het ontzettend druk hebben. Het verbetert zelfs de schoolresultaten en ook de sociale vaardigheden nemen toe, waardoor kinderen veel beter contact kunnen maken. Daarnaast is het altijd goed voor het zelfvertrouwen.

 

Soms maakt het ook emoties los, die normaal niet zomaar aan de oppervlakte zouden komen. Het voelt dan als bevrijding. Ook kinderen krijgen 100% vertrouwen dat ik alles wat ze met mij bespreken nooit met anderen wordt gedeeld. Ouders vinden dat soms lastig, maar natuurlijk mogen kinderen zelf wel alles bespreken met hun ouders. 

 

Het is vaak een grote stap om met je kind naar een vreemde masseur te gaan, die je kind gaat masseren en aanraken. Ik begrijp dat helemaal, want we leven in een gekke wereld. Ik wil graag benadrukken dat mijn massages uiterst respectvol zijn en dat uw kind bij mij in een vertrouwde omgeving en in veilige handen zal zijn. Het is zeker mogelijk dat een ouder gedurende de 1e massage aanwezig blijft in de praktijkruimte.

 

Kinderen vanaf ongeveer 7 jaar zijn van harte welkom in mijn praktijk en cliënten tot 18 jaar ontvangen altijd 50% korting op het tarief bij ieder bezoek.