· 

Hoe gaan we dat straks doen

Voorbereiding is het halve werk, dus ik heb alvast nagedacht hoe we de massages straks weer kunnen gaan opstarten. 1,5 meter afstand zal het tijdens een massage niet gaan worden, maar wat kunnen we dan wel doen om risico's te vermijden? Onderstaande ideeën ga ik zeker doorvoeren, maar wellicht heb jij nog wel wat tips voor straks? Ik hoor het graag. 

Mondkapjes en Bril

Ik ga zeker starten met het dragen van mondkapjes. Dat lijkt me de beste optie voor nu. Daarnaast ga ik ook een bril dragen. Wellicht vreemd om van iemand een massage te krijgen die er uitziet als een dokter of tandarts, maar toch. Het helpt, dus ik ga dit ook gewoon doorvoeren. Als je een massage krijgt heb je toch je ogen dicht, dus je merkt er niets van.

Handen Ontsmetten

Je handen kunnen een bron van infecties zijn. Ik zal aan iedereen vragen om zijn/haar handen te ontsmetten met een handgel, die ik in een handsfree pompje heb zitten. Ik zal dat ook doen, voordat ik ga masseren. Doe dit ook weer na de massage. Een massage geven met handschoenen aan werkt niet voor mij.


Hygiëne

Ga zeker thuis eerst douchen net voordat je hier op de tafel komt liggen. Natuurlijk zorg ik dat alles hier ook hygiënisch is. Alles wordt ontsmet met alcohol voor en na iedere massage. 

Geen Hand

Nee, bij binnenkomst krijg je geen hand. Gek wellicht, omdat ik je wel ga masseren, maar pas in de praktijkruimte hebben we beide onze handen ontsmet. Ook als je weggaat krijg je geen hand.

Gesprekje

De ontvangst en het gesprekje voorafgaande aan de massage houden we op gepaste afstand. Ik draag dan nog geen beschermingsmiddelen, dus we gaan ons tot die tijd aan de 1,5 meter houden.


Tissues

Gebruik je tissues om bv je neus te snuiten? Dan wil ik je vragen of je deze na afloop van de massage zelf wilt meenemen en ze pas thuis in de prullenbak te doen. Hetzelfde geldt voor de haarelastiekjes, gebruik je er een van hier, neem die dan na afloop mee naar huis.

Klachten

Het is natuurlijk ook belangrijk om goed te kijken naar je eigen gezondheid, voordat je op bezoek komt. Ben je aan het hoesten, verkouden of heb je koorts? Annuleer dan je afspraak. Ik zal ook annuleren als ik dit zelf ervaar. Bij deze klachten zijn er natuurlijk geen annuleringskosten.

Gezondheid

Heb je sowieso een zwakkere gezondheid of behoor je tot een verhoogde risico groep? Dan is het verstandiger om nog even geen afspraak te maken. Het is beter om dan juist alle onnodige risico's te vermijden. Je gezondheid is vele malen belangrijker dan een massage afspraak.


Partnermassage

Ik heb de partnermassage tijdens deze 1,5 meter periode uit het aanbod gehaald. 1 bezoeker per massage is het maximale aantal.

Masseer de masseur

Bij masseer de masseur is het niet mogelijk om extra mensen mee te brengen. Je kunt enkel alleen om bezoek komen hiervoor.

Jongeren 1e bezoek

Bij het 1e bezoek bij jongeren tot 18 jaar kan de begeleider wel mee voor het gesprekje vooraf, maar niet tijdens de massage aanwezig blijven.