· 

Een actie voor mensen binnen de Zorgsector

Een ontspannende massage na alle drukte en stress, als deze hele toestand weer voorbij is en ik weer massages mag en kan geven? Je kunt iemand die in de zorg werkt geen mooier cadeau geven dan dit. Pure waardering voor al het werk wat ze doen en de ontzettende hoge werkdruk die dit met zich meebrengt. Tijd voor ontspanning en waardering! Het is zelfs fijn om nu al te weten dat dit straks staat te wachten, alleen dat al kan helpen om het vol te houden op dit moment en iemand even een glimlacht op het gezicht te toveren in deze moeilijke tijden.

Een ontspannende waardering

Je kent vast wel iemand die in de zorg werkt en die nu superdruk is om te helpen, terwijl de rest van Nederland (hopelijk) thuis blijft. Hoe mooi zou het zijn als wij samen onze waardering laten blijken door hem of haar een ontspannende massage van 90 minuten aan te bieden, voor later, als al deze ellende weer voorbij is?

Organiseer een leuke actie

Bied iemand uit de zorgsector een ontspannende massages aan of organiseer een leuke actie met familie of vrienden om samen je waardering uit te spreken voor iemand die in de zorgsector werkt. Je geeft naast je waardering ook echt iets moois terug.

Korting

Voor deze actie ga ik uit van een ontspannende massage van 90 minuten. Normaliter is het tarief hiervoor €65,00, maar ik verlaag het tarief speciaal voor deze actie naar €40,00, zodat ik ook een bijdrage kan doen. Het enige wat jij hoeft te doen is iets organiseren om de resterende €40,00 bij elkaar te krijgen.


Voor wie

Je kunt deze actie niet voor jezelf aanvragen, je doet het puur voor iemand anders, iemand uit de zorg die dit echt verdient. Als je dat zelf bent, nou dan weet je wat je moet zeggen als iemand de vraag stelt of ze iets terug kunnen doen......

Aanvragen?

Geef middels onderstaand formulier door aan wie je graag deze ontspannende massage cadeau wilt doen. Ik zorg er dan voor dat diegene alle informatie via de mail zal ontvangen en ik zet erbij door wie het wordt aangeboden of je blijft anoniem, dat kan ook.

Afrekenen

Ik stuur je een betaalverzoek voor €40,00. Dat is in deze periode handiger dan hier live en contant komen betalen. De massage die je cadeau geeft is een jaar geldig vanaf de datum dat ik weer massages mag gaan geven, dus dat komt altijd goed.


Aanvraagformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.