· 

Blootgewoon


Het was nogal verwarrend. Iedere massage had een eigen keuze in blootgewoon in stapjes of blootgewoon vrij snel vanaf de start. Daarnaast heeft het de voorkeur om de massage al vanaf de start geheel zonder bedekking van een handdoek te ondergaan. De meeste cliënten (ongeveer 90%) kiest hier ook voor en het heeft ook zeker mijn voorkeur. Ik heb besloten om het wat simpeler te maken, voor de 10% van de cliënten die tijdens een gedeelte van de massage onder een handdoek willen liggen. Het is vanaf nu de handdoek in stapjes er af of geheel zonder handdoek. Ik ga geen onderscheid meer hanteren in de handdoek er af vrij snel vanaf de start, die keuze heb ik laten vervallen, zodat het wat duidelijker is. Wil je geheel zonder bedekking van een handdoek, dan ga je simpelweg bij aanvang niet onder de handdoek liggen. Wil je wel onder de handdoek en dat die in stapjes wordt weggenomen, dan ga je bij aanvang wel onder de handdoek liggen. veel duidelijker kan niet......