· 

Bekende Nederlanders

Het zal niemand verbazen, ook voor bekende Nederlanders is een massage heel erg fijn. Vaak ligt de werkdruk hoger dan gemiddeld en is het stresslevel bij bekende Nederlanders ongekend hoog. Hoe zorg je dan toch goed voor je lijf en geest? 

Beperkingen

Je bekendheid zorgt voor nogal wat beperkingen. Je gaat niet naar een openbare sauna of grote massagepraktijk. Juist als je rust zoekt, wil je even niet die bekende Nederlander zijn, maar goed, je kan dat niet even uitschakelen als het je beter uitkomt. 

Anonimiteit

Wat je zeker niet wilt is dat alle media gaan berichten dat je ergens bent geweest. Er is vaak al genoeg van je privéleven openbaar, sommige dingen wil je lekker voor jezelf houden en niet de volgende dag in alle media terugzien.


Discreet

Niemand zal weten dat je bij mij op bezoek komt. Dit blijft altijd privé er wordt totaal niets gedeeld met anderen. Ook je persoonsgegevens blijven privé, zoals je mailadres of je telefoonnummer. Dit is bij al mijn cliënten zo, dus ook bij jou.

Welkom

Je bent van harte welkom. Ik schrik niet van je en je bent ook niet de eerste bekende Nederlander die voor een massage op bezoek komt. Je krijg gewoon een fijne massage, net zoals al mijn anderen cliënten. Wil je daarnaast even kletsen, dan kan dat ook.