· 

Massagekuren aangepast


De massagekuren werken echt, maar het is met mijn drukke agenda bijna onmogelijk om de aangegeven frequentie van de opvolgende massages te plannen. Vandaar dat ik heb besloten om de massagekuren uit mijn aanbod in een andere vorm aan te bieden.  

Losse massages

Een massagekuur bestaat veelal uit een opvolgende reeks van mijn bestaande massages. Zo is de massagekuur bij stress feitelijk 3 ontspannende massages kort na elkaar. Hetzelfde werkt zo bij de massagekuur bij fibromyalgie, waarbij het 3 opvolgende combinatie massages zijn. 

Speciale massages

De speciale massages waren echte massages die je kan reserveren met daarnaast speciale adviezen voor specifieke doelgroepen. Deze heb ik nu gesplitst in echte speciale massages en massage adviezen. De massagekuren hebben een plekje gevonden bij die massage adviezen.

Massagekuur

Je kunt dus nog steeds een massagekuur volgen, door middel van mijn advies te lezen en daarop je eigen losse massages samen te stellen. Hierdoor wordt het inplannen ook wat gemakkelijker. Heb je advies nodig, neem dag gerust contact met me op.