· 

1 januari 2020

Vreemd dat ik ooit mijn praktijk ben gestart op 1 januari, maar ook wel weer symbolisch. Een nieuw jaar een nieuw begin. Na 8 jaar voelt 1 januari nog steeds als een nieuw begin, want ieder jaar bied weer nieuwe kansen en mogelijkheden. Ik kan niet genoeg benadrukken, dat ook na duizenden massages het nog steeds mooi en goed voelt om dit te mogen doen! 

 

Doelen voor 2020

Het belangrijkste doel is nog steeds hetzelfde als bij de start op 1 januari 2012, het helpen van andere mensen. Met heel veel trots kijk ik terug naar iedereen die ik al heb mogen helpen en naar de resultaten die ik samen met mijn cliënten heb mogen behalen. Ik hoop dat ik in 2020 nog meer mensen kan helpen met mijn Massagetherapie en Coaching. 

 

Tieners en jongeren

Steeds meer tieners en jongeren vinden de weg naar mijn praktijk, wat ik echt geweldig vindt. Diepe problemen, anorexia, vertekend zelfbeeld of simpelweg ongelukkig in het leven staan. Ik ga in 2020 nog meer tieners en jongeren helpen om zichzelf weer terug te vinden en om duidelijk te maken dat het mooiste wat je kan worden, jezelf is!

 

Interseksueel

Als je net even wat anders bent geboren, dan kan dat als een enorme last voor je voelen. Angst en schaamte hierover kunnen echt een beperking op het leven zijn. Ik ga in 2020 hier meer aandacht aan geven en meer interseksuele  mensen helpen met massagetherapie en waar nodig met coaching. De ervaringen hiermee zijn zo mooi en bijzonder, ik kan en wil hier echt het verschil in maken.

 

Uitwisseling

Ik ben al gestart met meer massage uitwisselingen. Hierbij krijg en geef ik massages van/aan andere masseurs. Alles wat ik hierbij leer en ervaar kan ik weer toepassen in mijn eigen praktijk. Soms voelt het als een workshop van geheel iets nieuws, soms als een praktijk bevestiging van mijn eigen massagevisie. Super mooi om te doen en te ervaren.