· 

Interseksueel en massagetherapie

Voor Massagetherapie en Coaching maakt het natuurlijk helemaal niets uit hoe je bent geboren. Of je nu als jongen, meisje of intersekse op de wereld bent gekomen, een massage is voor jou net zo fijn als voor een ander, dat kan toch geen verrassing zijn?

 

Intersekse

Niet iedereen is ermee bekend, terwijl het o zo natuurlijk is. Vandaar dat ik het een beetje probeer uit te leggen. Interseksuele mensen zijn geboren met mannelijke en vrouwelijke geslachtskenmerken en/of hebben een mix van vrouwelijke en mannelijke hormonen, chromosomen of genen. De meeste intersekse mensen voelen zich man of vrouw. Een kleiner aantal voelt zich tussen mannelijk en vrouwelijk in of geen van beiden.

 

Schaamte

Schaamte en angst is vaak bij intersekse mensen een beperking op het leven. Ik ben van mening dat dit niet hoeft en dat je trots op jezelf mag zijn dat jij net even anders bent dan de massa! Massagetherapie en Coaching is hierbij juist erg fijn om jezelf meer te accepteren, die angst en schaamte uit je hoofd te halen en te ervaren dat je gewoon je leven mag leiden, ongeacht wat anderen van je of over je vinden of wat dan ook!

 


Voel je van harte welkom

Je bent als intersekse van harte welkom in mijn massagepraktijk, net zoals iedereen dat is. Je bent zeker niet de eerste intersekse die op mijn massagetafel ligt en je krijgt natuurlijk een fantastische massage. Wil je daarnaast ook nog even kletsen, dan kan en mag dat ook. Niet twijfelen, maar een afspraak maken! Heb je vragen of wil je eerst afstemmen? Neem gerust contact met me op.