· 

Free Flow VS Verrassing

Cliënten vragen wel eens wat het verschil is tussen een free flow massage en de verrassingsmassage. Eigenlijk is het heel simpel, bij de free flow massage ontvang je wat er op dat moment gebeurd, bij een verrassingsmassage heb ik dat vooraf gepland.

 

Free Flow Massage

Het enige wat er bij de Free Flow Massage vast staat is dat ik start met mijn handen op je rug. Meer is er niet gepland, het is gaat zoals het gaat. Ik merk, zie en voel wat de massage met je doet en wat je fijn vindt. Juist daarop ga ik weer verder, dus je moet jezelf wel zo vrij kunnen voelen om te durven reageren in wat het in je los maakt, anders werkt het niet. Het resultaat is dat het een erg persoonlijke massage wordt, veelal precies de massage die je op dat moment het beste kunt gebruiken. 

  

Verrassingsmassage

Deze massage is vooraf gepland. Je krijgt een massage die bij je past, iets nieuws dat ik wil uitproberen of een massagevorm die ik normaliter niet in mijn aanbod heb zitten. Het kan echt van alles zijn, totale overgave is erg belangrijk. Het is iets moois, maar als je enige restricties kent of je niet overal aan kan overgeven, dan is deze verrassingsmassage wellicht wat minder geschikt. Je moet jezelf totaal vrij voelen om alles te mogen beleven, ongeacht wat er allemaal gaat gebeuren en ongeacht welke massage je zal gaan ontvangen.