· 

Reserveringen in de toekomst wat ingekort

De periode waarbinnen je de boekingen voor mijn massages kunt doen, heb ik teruggebracht naar 10 weken vooraf. Ik merk namelijk dat een te grote periode mij te veel prive beperkingen geeft. Zo moest ik nu al bepalen wat mijn vakantieperiode van 2020 zou zijn, om er zeker van te zijn dat niemand afspraken heeft staan tijdens mijn vakantie. Voor een weekendje weg moest ik al meerdere afspraken annuleren. Als ik mijn agenda te ver in de toekomst openzet, dan mis ik een beetje de vrijheid om leuke en spontane dingen met mijn gezin te gaan doen en dat voelt niet goed. 

 

Regelmatig op bezoek komen

Als je toch met regelmaat op bezoek wilt komen, dan werkt het het beste als je bv op de dag dat je een massage krijgt ook direct kijkt of er de komende periode nog reserveringen voor je staan en zo niet, dan boek je die gelijk in. Als je dat standaard doet en je weet dat de data pas 10 weken vooraf gereserveerd kunnen worden, dan komt het altijd wel goed.