· 

Drie massages in een week

Deze week heb ik zelf mogen ervaren wat het betekent om drie massages in een week te mogen ontvangen. Tjee, wat een weldaad. Drie verschillende massages, die samen eigelijk wel tot een mooi inzicht hebben geleid: Je kunt nooit te veel gemasseerd worden! 

 

1e massage

De eerste massage was van iemand die gewoon zelf een keer wilde uitproberen en ervaren hoe het is om een massage te geven. Ik kan je zeggen, hij had er zeker talent voor, ik verwacht dat hij daar meer mee gaat doen.

2e massage

De tweede massage was een Hawaiaanse Ontspanningsmassage bij een massagepraktijk in de buurt, waar ik voor de eerste keer op bezoek ben geweest. Haar massage was erg fijn. Ze maakt echt contact, erg mooi om te ervaren.

 

3e massage

De derde massage was bij een andere masseur, waar ik regelmatig mee uitwissel. Ooit heeft hij mij zijn allereerste massage gegeven en daarna is hij net zo’n massageholic geworden als ik en heeft hij een eigen massagepraktijk.

 


Wil jij ook een massage geven?

Ben jij ook nieuwsgierig hoe het zou zijn om een volledige massage te geven? Kom het gewoon uitproberen? Het is gratis, lukt altijd en het is een geweldige ervaring! Je bent van harte welkom.