· 

Free Flow Massage

Er zijn voldoende cliënten die feitelijk steeds dezelfde massage kiezen. Gewoon omdat ze die bepaalde massage fijn vinden, daar ooit mee zijn begonnen en nooit zijn omgeschakeld of niet verder hebben gekeken wat er nog meer in mijn aanbod zit. Dat is eigenlijk wel jammer, want er is nog zo veel meer. De mooiste massage op dit moment vindt ik zelf de Free Flow Massage. Ik merk ook dat als cliënten eenmaal deze massage hebben ervaren, ik veel vragen krijg of ze hun toekomstige afspraken kunnen omzetten naar deze massagevorm.

 

Wat is het

Wat er bij deze massage vast staat is dat er niets vast staat. Lekker duidelijk toch? Feitelijk is het zo dat niets vooraf is uitgedacht. Ik start met mijn handen op je rug en dan ga ik gewoon beginnen. Ik zie, merk en voel wat het met je doet en daar ga ik dan weer op verder. Het resultaat staat ook niet vast, het kan van alles worden. Wat wel vast staat is dat het een geweldige ervaring is, want het is een massage speciaal afgestemd op jou!

 

Reacties

' Onlangs heb ik de Free Flow Massage ondergaan. Omdat ik Henk echt vertrouw, voelde ik mezelf helemaal vrij waardoor ik mezelf ook helemaal kon overgeven aan deze massage. Vrijheid om te laten gaan wat ik tijdens de massage voelde, ongeacht wat het met me deed. Het ene moment was dat verdriet vanuit een vervelende gebeurtenissen, het andere moment was dat juist weer het volop genieten van de aanraking, het omarmen van de totale vrijheid, mezelf toestaan om de massage superfijn te vinden en hierop te reageren ongeacht wat het in me los maakt. Ik heb echt genoten van deze massage en het resultaat was de volgende dag nog steeds voelbaar. Het geeft me meer zelfvertrouwen. Geef je totaal over, voel je vrij en heb alle vertrouwen in Henk. Deze massage is echt fantastisch!  '