· 

Partnermassage uitgebreid

Ik kreeg veel vragen over de mogelijkheden bij de partnermassage. ' Is het mogelijk dat maar een van de partners de massage krijgt en de ander enkel helpt? ' of ' Kunnen wij ook jou een massage geven? '. Dit kan natuurlijk allemaal, geen enkel probleem. Gewoon aangeven wat de wensen zijn en dan maken we er samen iets moois van. Voor de volledigheid heb ik nu 3 varianten van de partnermassage in het aanbod opgenomen. Bij het maken van een afspraak kies je voor enkel, dubbel of triple.

 

Enkel

Je geeft samen met mij als masseur een massage aan je partner. Een van jullie neemt plaats op de massagetafel en de ander gaat samen met mij aan je partner de massage geven. 

 

Dubbel

Je geeft samen met mij als masseur een massage aan je partner en dan wisselen jullie steeds om. Beide partners geven en ontvangen een massage.

 

Triple

Gelijk aan dubbel, maar aan het einde van jullie massage zal ik als masseur op de massage tafel plaatsnemen en geven jullie samen mij een massage.