· 

Borstmassage

Sommige massagepraktijken doen er nogal moeilijk over, het masseren van je borsten. Er zijn ook genoeg (voor)oordelen over en ik snap niet goed waarom dat zo is. Bij al mijn massages neem ik je borsten sporadisch al mee en als je wilt en vraagt is het geen probleem om ook gerichter je borsten te masseren. Dat is niet apart, vreemd of raar. Het is voor mij de normaalste zaak van de wereld. 

 

Ontspanning

Een borstmassage kan echt zeer ontspannend zijn. Daarnaast kan het ook gevoelens en emoties bij je losmaken, die er gewoon uit mogen komen. Een ontspannende borstmassage is simpelweg super relaxed. Ik merk vaak dat mensen echt helemaal wegzakken, zelfs in slaap vallen en dat er een soort van diepe rust over ze heen komt, hoe mooi is dat!

 

Klachten

Borstspieren zijn er natuurlijk ook. Daar kan je best last van hebben en dat is niet enkel bij de wat vollere borsten, borstspieren heeft iedereen. Iedere spier in je lichaam kan wel eens opspelen en als dat je borstspieren zijn, dan kan je daar echt flink hinder van ondervinden. Een klassieke (stevige) massage van je borstspieren help dan erg goed, maar is wel pittig om te ondergaan. 

 

Borstkanker

1 op de 7 vrouwen krijgt ooit in haar leven te maken met borstkanker. Massage kan dat niet voorkomen, al bevorderd het wel de doorbloeding wat positief werkt. Het maakt niet uit of je littekens, een borstcorrectie of een amputatie hebt ondergaan. Juist dan is de aanraking super fijn en massage is erg goed voor het littekenweefsel. Ik heb hier ruime ervaring mee, laat het geen drempel zijn om op bezoek te komen.

 


Conclusie

Niet twijfelen. Als je graag wilt dat je borsten extra worden betrokken bij de massage, geeft het dan gewoon aan. Laat me weten of het je om de ontspanning gaat of dat je klachten ervaart, dan kan ik mijn massage hierop afstemmen. Het is helemaal prima en absoluut geen probleem. Je bent van harte welkom.