· 

Promotie tieners en jongeren voorbij

De promotieactie voor tieners en jongeren is afgelopen. Niet dat het onsuccesvol was, in tegendeel zelfs. Ik heb echt bijzondere massages mogen geven met hele mooie resultaten. Het probleem is enkel mijn overvolle massage agenda, vandaar dat ik met de promotie moet stoppen. Het lage jongerentarief blijft natuurlijk wel gewoon bestaan. Tieners en jongeren blijven meer dan welkom!

Een super recensie

" Toen ik voor het eerst bij Henk kwam, was ik ontzettend zenuwachtig. Ik was erg onzeker en ik liet me vooral leiden door wat anderen zeiden, deden en vonden. Ik deed wat mij het beste leek in de ogen van anderen. Ik nam nooit genoegen met mezelf of met mijn keuzes en ik hield niet van wie ik was. En nu, een aantal maanden en een aantal massages later, sta ik zelfverzekerder in mijn schoenen, durf ik beter uit te spreken wat ik vind en wat ik wil en word ik blij als ik in de spiegel kijk! Ik voel me energieker, ik slaap beter en ik heb een positievere kijk op het leven gekregen. Het verbaast me na iedere massage nog steeds wat voor impact een massage op mijn lichaam en geest heeft!  "