· 

100% Vertrouwelijkheid

Wat is 100% vertrouwelijkheid nu precies?

Ik schrijf het op mijn website, ik vertel het bij het eerste bezoek en ook nog eens als men iets persoonlijks met me deelt. 100% vertrouwen betekent dat ik NIETS met anderen deel. Dit gaat echt heel ver, want vertrouwen en discretie vindt ik super belangrijk. Ik wil vooral een hele open sfeer creëren in mijn praktijkruimte. Daar mag je echt alles met me bespreken, vragen stellen, je voorkeuren aangeven, problemen aan me voorleggen, advies vragen en wat dan ook, het kan met de wetenschap dat het altijd vertrouwd blijft tussen jou en mij.

 

Het gesprek

Alles wat je met me bespreekt blijft tussen jou en mij. Dat is een garantie die ik je voor 100% geef, ongeacht wat je met me bespreekt. Of het nu gaat om relatieproblemen, familie, seksualiteit, angsten of wat dan ook. Het is en blijft vertrouwd, voor de volle 100%!

 

De massage

Een massage kan veel in je losmaken. Het kan emoties en gevoelens naar boven brengen, zonder dat je dit vooraf had kunnen bedenken. Ook hierbij blijft het altijd tussen jou en mij, ongeacht wat de massage met je doet en in je losmaakt.

 

Deel wat je wilt

Ik deel niets, maar jij bent natuurlijk helemaal vrij in wat je wel en niet met andere deelt. Je mag alles wat je bespreekt en wat de massage heeft gedaan zelf met anderen bespreken. Dat is natuurlijk helemaal prima, deel wat je zelf wilt delen met anderen, ik doe dat zeker niet.

 


Begrip

Soms is het wel lastig. Niet voor mij, maar voor anderen. Na afloop van een massage wil een moeder/echtgenoot/vriendin/collega natuurlijk alles weten. Is er ergens over gepraat, ging de massage goed of zijn er problemen? Maar helaas, ik deel NIETS. Bij elke vraag zal antwoorden: ‘Vraag het maar aan diegene die op bezoek is geweest’. Dat vertrouwen tussen masseur en cliënt wordt door derden niet altijd begrepen, maar het is mijn mening dat het zo moet en niet anders kan.

 

Wat doet het voor je

Deze vertrouwelijkheid geeft je de ruimte om issues en wensen te uiten, die je normaliter niet zou bespreken. Vrijheid om te zijn wie je bent en om je gevoelens, problemen en andere zaken er gewoon uit te gooien, zonder dat je hierover een oordeel terug krijgt. Doe het, neem me in vertrouwen, ongeacht het onderwerp. Echt alles mag aan bod komen. Vindt je dat moeilijk? Dan heb ik nog wel wat tips voor je hoe je het toch bespreekbaar kan maken.

 


Binnen en Buiten de praktijk

Binnen de praktijk ben ik de masseur en coach. Buiten de praktijk ben ik dat niet (tenzij je me er zelf om vraagt), maar ben ik gewoon je collega, je kennis, je familie of iemand die je buiten de praktijk om, totaal niet kent. Binnen en Buiten de praktijk zijn voor mij echt twee verschillende rollen die ik geheel van elkaar loskoppel en ook nooit met elkaar zal mixen. Komen we elkaar buiten de praktijk tegen, zal ik je nooit als eerste groeten in de hoedanigheid als masseur en Coach. Denk dan niet dat ik arrogant ben of zo, maar ik wil niet dat je dan aan anderen hoeft uit te leggen wie ik ben en waarom je me kent. Ook dat blijft tussen ons. Groet jij mij als eerste, dan zeg ik zeker wat terug!