· 

Te dun zijn voor een massage, kan dat?

Er is een beeld ontstaan dat je te tenger of te dun kan zijn om een massage te ondergaan. Dit is echt onzin. Juist als je wat dunner of tenger bent gebouwd, kan een massage een echte weldaad zijn. Heb je een paar stevige stappers, dan is een massage ook fijn, maar juist bij mensen die bv erg slanke en dunne benen hebben is een massage super goed en erg fijn.

 

Iedereen heeft spieren

Als je tenger of dun bent, dan zijn het puur je spieren die al het werk moeten doen. Daarnaast zijn dunnere mensen over het algemeen ook langer, waardoor er ook vaak rug en nek klachten ontstaan. Vermoeide benen komt ook vaker voor bij dunnere mensen.

 

Massage kan altijd

Een massage kan echt, ook als je tenger of super slank bent. Dat is echt geen beperking om een massage te ondergaan. Dit geldt voor alle massagevormen. Ook een klassieke stevige massage is mogelijk, al kiezen dunnere mensen vaak voor een ontspannende massagevorm.

 

Lichamelijke schaamte

Veel mensen die tenger of super slank zijn, kennen een vorm van schaamte over hun lichaam. Ook hierbij kan mijn massagetherapie en coaching helpen. Zonder schaamte jezelf zijn, het kan en mag gewoon. Kom het persoonlijk ervaren, pas dan weet je wat ik bedoel.

 


Contact opnemen

Wil je meer weten over mijn massagetherapie en coaching? Neem gerust contact met me op. Stel alle vragen die je wilt stellen, het blijft altijd vertrouwelijk tussen jou en mij. Je bent echt van harte welkom.