· 

Piercings en tatoeages

Belemmeren geen massages

Mensen met piercings en/of tatoeages kunnen ook gewoon een massage boeken, echt waar! Toch speelt er de een of andere manier iets mee, waarom mensen met piercings en/of tatoeages veelal niet voor een massage kiezen. Is het schaamte of denkt men juist dat een massage door piercings niet kan plaatsvinden? Of is het juist het type mens dat sowieso niet voor een massage zou kiezen? Het kan gewoon hoor, je bent van harte welkom!

 

Piercings

Piercings geven geen beperking voor een massage, tenzij ze natuurlijk precies daar zitten waar ik ga masseren of waar jij klachten ervaart. Dan moet ik er wat omheen werken, maar over het algemeen lukt dat prima. Ik wil wel altijd graag weten waar ze zitten, want dat is handiger om rekening mee te houden, zodat bv de handdoek er niet achter blijft hangen. Is een piercing pas gezet? Dan gewoon even afplakken (als dat kan) voordat je op bezoek komt.

 

 

Tatoeages

Tatoeages zijn echt totaal geen probleem. Het maakt echt niet uit voor een massage of je nu wel of geen tatoeages hebt. Ook de aard van de tatoeage maakt niets uit, dus als je bv in een dronken bui de meest verschrikkelijke tatoeage van Spongebob hebt laten zetten, schaam je niet. Voor een massage doet het er totaal niet toe. Massage is ook huidverzorging, je tatoeages zien er zelfs beter uit na een massage met massage olie.