· 

Vakantie

De praktijk even gesloten, vakantie. Samengevat in paar steekwoorden, kan ik de afgelopen tijd wel samenvatten met vertrouwen, overgave en connectie.

 

Vertrouwen

Het vertrouwen dat jullie als cliënt aan mij geven is echt groot te noemen. Super mooi, want juist door die vertrouwensband kan je uitspreken wat je dwars zit, een luisterend oor vinden, zeggen wat je wilt ervaren en juist door dat vertrouwen is er geen angst, terughoudendheid en schaamte meer. Gewoon jezelf zijn, dat kan bij mij en door het vertrouwen dat jullie me schenken en door de effecten van deze vertrouwensband, weten we samen dat dit ook werkt.

 

Overgave

Echt alles durven loslaten. Het is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Toch heb ik dit stadium weer bij veel van jullie mogen ervaren. Soms de eerste massage, soms duurt het even, maar uiteindelijk lukt het en dan is het resultaat echt geweldig. Helemaal jezelf zijn, ook als er iemand bij aanwezig is. Hoe mooi is dat en hoe geweldig dat je uiteindelijk merkt dat dit je het meeste brengt. Door jezelf over te geven komt je ware ik naar voren en die mag er gewoon zijn.

 

Connectie

Het zal niemand verbazen dat door dit alles er een hechte connectie ontstaat. Het wordt veel meer dan alleen maar op bezoek voor een massage, ook voor mij. Er ontstaan bijzondere connecties. Soms is het even schakelen, vooral als ik je al ken in een andere hoedanigheid (collega’s, vrienden of familie), maar ik kan die knop prima omzetten en merk dat jullie dat ook kunnen. Bij sommige van jullie is die connectie zo sterk geworden, dat het een connectie voor het leven is. Wat mooi en fantastisch, dankjewel!

 


Terugkijken is vooruitkijken

Als ik terugkijk, dan wil ik feitelijk nog meer vooruitkijken. Het wordt voor mij iedere keer nog mooier dan dat het al was. Meer jongeren en tieners die ik mag helpen er staan al weer wat afspraken met nieuwe cliënten en ook de vooruitgang en/of rust die ik bij al mijn cliënten zie, daar doe ik het voor. Was de massage zomervakantie maar alvast voorbij….  Echt, zo voelt het!