· 

Massagetherapie en Coaching bij anorexia

Massagetherapie is bij anorexia zeker geen wondermiddel, maar het bied de nodige rust. Massage kan de fysieke en geestelijke problemen verminderen, zoals: concentratieverlies, chronische vermoeidheid en stress. Massage verminderd de aanmaak van het stresshormoon cortisol, waardoor het lichaam kan bouwen aan rust en herstel. Een bijkomend voordeel is dat massage ook de aanmaak van endorfine stimuleert. Endorfine maak je bijvoorbeeld ook aan als je verliefd bent, het wordt ook wel het geluk hormoon genoemd.

 

Coaching

Anorexia, dat overkomt je gewoon, je kiest er niet zelf voor. Er kunnen tal van reden zijn, maar voor mij is de belangrijkste reden je eigen zelfbeeld. Je ziet jezelf enkel nog door de ogen van anderen, waardoor je jezelf bent kwijtgeraakt. Coaching kan je helpen om jezelf weer terug te vinden, gewoon zijn wie je bent, zonder te hoeven voldoen aan alle wensen van anderen.

Drempel

Er ligt een enorme drempel om bij anorexia voor massagetherapie te kiezen. Dat komt omdat alles om je lichaam draait en een massage draait natuurlijk ook deels om je lichaam. Massagetherapie kan nog zoveel meer voor je doen, meer dan je jezelf op dit moment realiseert. Kom het ervaren, na de 1e keer is die drempel echt verdwenen.

Vertrouwelijk

Het is niet altijd bij anderen bekend dat je anorexia hebt. Dat blijft ook zo als je bij mij op bezoek komt. Ik deel namelijk niets met anderen en alles wat we bespreken blijft 100% tussen jou en mij. Je kunt gewoon tegen anderen zeggen dat je last van je rug hebt en daarom voor mijn massagetherapie hebt gekozen, dat is helemaal prima.

Geen oordeel

Ik zal je nooit gaan vertellen dat je meer moet eten! Dat doen er al genoeg in je omgeving en daar help ik je niet mee. Ik ben ook niet diegene die je van je anorexia af kan helpen, dan kan maar een iemand en dat ben je zelf. Door mijn massagetherapie kan je wel zelf tot andere inzichten komen, maar die leg ik je zeker niet op. Jij maakt je eigen keuzes!


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden


Whatsapp

E-mail

Messenger

Facebook

Blog