· 

In transitie of transgender

Het is voor velen nogal een obstakel om een massage te ondergaan, terwijl je nog in een transitie proces zit of transgender bent. Waarom is dat eigenlijk zo’n obstakel? Veelal heeft het te maken met je gedachten wat anderen van je vinden. Wat moet die masseur wel niet van me denken en zal de masseur dat niet heel erg vreemd of eng vinden? Feitelijk zou het je niets uit moeten maken, maar toch, ergens op de achtergrond speelt het altijd een rol.

 

Dikke vette pech

Als anderen er wat van vinden en het staat ze niet aan, dan hebben ze dikke vette pech. Iedereen moet het gewoon doen met diegene die je bent en wilt zijn. Het maakt je zeker niet tot een minder mens dan een ander. Kies voor jezelf, niet voor de mening van een ander.

Wat kan ik doen

Met massagetherapie en coaching kan ik je meer laten inzien dat je gewoon mag zijn wie je bent, zonder schaamte en zonder alles daarom heen. In 100% vertrouwen een luisterend oor en aanraking, wat meer voor je kan betekenen dan je denkt. Kom het ervaren, je bent van harte welkom.

Vindt ik je vreemd

Nee, totaal niet. Je hebt vast al het nodige onbegrip ervaren en dan is het vaak nog dagelijks een gevecht met jezelf en met je omgeving. Bij mij hoef je nergens tegen te vechten, maar kom je op bezoek voor een geweldige massage en als je dat wilt, een leuk en open gesprek, zonder schaamte, oordeel of ongevraagd advies.