· 

Meer jongeren op de massagetafel

Steeds meer jongeren vinden de weg naar mijn massagetafel. Massagetherapie en Coaching kan zo goed zijn, vooral op jonge leeftijd kan het je echt verder helpen met je toekomst. Of het nou gaat om hoofdpijn, ADHD, stress of beter voor jezelf zorgen en jezelf weer terugvinden, het is voor mij echt enorm gaaf als ik zie wat het met jongeren doet en hoeveel baat ze van mijn aanpak hebben. 

Gesprekjes

De open en eerlijke gesprekjes voorafgaande aan de massage, maar ook daarna op de app of via de mail. Dat is een woord geweldig. Veelal gaan jongeren anders en terughoudend om met volwassenen dan met leeftijdsgenoten, maar ik merk dat die grens er bij mij niet is. Echt alles wordt met mij besproken en dat kan en mag ook, want het is 100% vertrouwelijk. Ik heb geen oordeel en ook geen beperkingen in wat je met mij kan bespreken. Dat maakt het voor jongeren juist zo fijn. Bespreken wat je niet zomaar even met bv je ouders of met je vrienden wilt bespreken, bij mij kan dat echt, ongeacht het onderwerp.

De massage

Dan de massage zelf. Wow, wat doet dat toch veel bij jongeren. Soms komen er emoties en gevoelens aan de oppervlakte, die er ook gewoon mogen zijn. Laat jezelf gewoon vrij en kom ervaren hoe goed dat voelt. Wees jezelf, er zijn al anderen genoeg!