· 

Massagetherapie, meer dan enkel een massage.

Het is vaak zo dat mensen enkel voor een massage kiezen als er wat aan de hand is. Lichamelijke klachten geven de meeste aanleiding voor een massage, gevolgd door stres gerelateerde klachten. Ook hierbij is het zo dat voorkomen beter is dan genezen, Je zou al voor een massage kunnen kiezen voordat je die klachten krijgt, lijkt je dat niet ook een betere optie? Een massage per maand kan je al zo goed helpen, dus wacht niet tot je wat krijgt, maar wees het zelf voor.

Wat nog meer

Massagetherapie kan echter nog veel meer voor je doen, ook als het hele andere klachten zijn. Oververmoeid, niet lekker in je vel, minderwaardigheidsgevoel, puberteitsperikelen, aversie tegen aanraking, anorexia, AD(H)D, huidproblemen, angsten, lichamelijke vrijheid, behoefte aan lichamelijk contact, meer willen voelen, jezelf terugvinden en zo kan ik nog wel even doorgaan……

Coaching

Dan combineer ik dit alles ook nog met Coaching (voor wie dat wil). Hierbij help ik je ook verder op weg, door hele open gesprekken, een luisterend oor en zonder oordeel over wat dan ook. Kortom, een bezoekje bij mij is altijd goed. Twijfel nooit! Je bent van harte welkom, in 100% vertrouwen dat nooit iets met anderen wordt gedeeld. Wat je probleem ook is, neem contact met me op. Dan zeg je maar tegen anderen dat je bij me op bezoek komt omdat je last van je rug hebt, helemaal prima!