· 

Als je een leuke baan hebt, dan hoef je nooit meer te werken.

Veel van mijn cliënten weten dat ik nu in de ICT werk, maar dat ik daarvoor ook banketbakker ben geweest. Destijds was ICT echt mijn hobby en draaide de kaartclub van de bakkerij al op mijn software. Daarna ook echt de overstap gemaakt naar de ICT, dus van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Inmiddels alweer 20 jaar in de ICT en mijn hobby is het al niet meer, want het mag duidelijk zijn dat massagetherapie en coaching nu mijn passie is geworden. Onlangs heb ik binnen het bedrijf waar ik werk een open sollicitatie gedaan als masseur en coach. Ik werk namelijk op de ICT afdeling van een bedrijf dat zich richt op trainingen en opleidingen, met in het bijzonder het gedrag. Een van de pijlers zijn trainingen op het gebied van stress en vitaliteit, alsook trainingen en begeleiding bij een burn out. 

Wat wil ik graag doen

Mijn sollicitatie heb ik gedaan met 3 speciale gebieden als insteek. Het mooiste zou de combinatie van deze 3 zijn, uitgaande van het pujt dat ik dan zoveel mogelijk mensen zou kunnen helpen.

Burn out

Massagetherapie en coaching als hulpmiddel voorafgaand, tijdens en na een burn out. Als combinatie met sporten, groepsbijeenkomsten en andere activiteiten.

Interne HR trajecten

Massagetherapie en coaching bij interne medewerkers met klachten mbt stress, burn out of lichamelijke klachten.

Aanvulling op trainingen

Massagetherapie en coaching als extra opties voor alle trainingen gerelateerd aan stress en vitaliteit 


Reacties en vervolg

Er is echt super enthousiast op mijn sollicitatie gereageerd. 'Dit gaat zeker vervolg krijgen...'  was een hele mooie reactie. Inmiddels al een erg leuk gesprek gehad en ik heb inmiddels ook al het idee verder uitgewerkt en op papier gezet. Kortom, leuke vooruitzichten.