· 

Verbouwen en opknappen

Op dit moment wordt het toilet en de badkamer verbouwd. Het knapt aardig op, maar het heeft wel tijd nodig. Het vreemde is, dat ik toch ergens het verband leg met deze verbouwing en datgene wat massagetherapie en coaching voor je kan betekenen. Dat is feitelijk ook verbouwen en opknappen, hoe gek het ook klinkt. Ik heb veel van mijn clienten echt zien veranderen, zowel tijdens de massage als naar verloop van tijd. Die veranderingen komen van binnen uit en werken zich vanzelf een weg naar buiten. Dat veranderen is altijd gebaseerd op het echt weer terugvinden van jezelf, meer zelfvertrouwen en het wordt veel duidelijker wat je zelf wilt. 

Alles kost tijd

Net als een verbouwing, heeft massagetherapie en coaching ook tijd nodig. Het duurt even, maar dan heb je ook wat. Een enkele massage of gesprek geeft nog niet direct het gewenste resultaat. Het geeft je wel inzichten hoe het er uit kan gaan zien, maar voor echt resultaat is er wel iets meer nodig. 

Vertrouwen

Tijdens de verbouwing hier in huis, geef ik de huissleutel aan de aannemer af. Dat is vertrouwen hebben dat het wel goed komt. Zo werkt het ook met massagetherapie en coaching. Je moet jezelf overgeven, vertrouwen hebben en echt alles met me durven delen en bespreken. 

Zeg wat je wil

Ik heb natuurlijk bepaald hoe het toilet en de badkamer er uit moeten gaan zien. Je bepaald vooraf met de aannemer het gewenste resultaat, je maakt samen een plan en dan ga je aan de slag. Ook dat is precies gelijk aan massagetherapie en coaching. Zeg wat je wil en wat je wilt bereiken. Dan maken we samen een plan en gaan we ervoor.