Hoe voelt dat, een massage geven?

Ik krijg vaak de vraag hoe het is om een massage te geven. Is dat niet vermoeiend, is het niet ontzettend inspannend, moet je hier echt veel voor leren en zo verder. Het zijn veelal vragen ven clienten die interesse hebben in het geven van een massage. Gewoon om eens te ervaren hoe dat is of om er wellicht ook wat mee te gaan doen. Het is erg leuk om deze uiteenlopende vragen te beantwoorden en om andere te inspireren om ook zelf te gaan masseren. Inmiddels heb ik al wat anderen aangestoken met mijn massagevirus en o wat voelt dat goed!

Inspiratie

Natuurlijk ben ik ook zelf geïnspireerd door anderen. Je denkt niet zomaar, Ja, ik ga masseren. Veelal komt dit door iemand waar je zelf op de massagetafel hebt gelegen en waarbij je veel baat hebt gehad van de massages en gesprekken. In mijn geval was dat Monika. Wat een geweldig mens en wat een stevige, maar weldadige massages. Echt helemaal top! Ik had daar zoveel baat bij dat dit mij heeft doen besluiten om ook zelf te gaan masseren. Daarnaast heb ik een paar keer een hele mooie massage mogen ervaren bij Brigitte. Een Ma-Uri massage. Echt bijzonder. Ik ben zo blij dat ze me wat technieken heeft geleerd over de massage van de armen. Echt mooi.

Sport en ontspanning

Een massage geven is voor mij mijn sport, maar ook mijn ontspanning. Als ik een klassieke massage of een lomi lomi massage geef, dat is echt wel aanpakken. Dat is gewoon sport en ja, na 1,5 uur ben ik dan echt wel moe, maar ook voldaan. Het is een flinke inspanning. Als ik echter een ontspannende massage geef, dan heeft dit precies hetzelfde effect op mij. Datzelfde geldt bijna voor alle massages. Het is een soort van wisselwerking, moeilijk uit te leggen.


Kom het uitproberen en ervaar het zelf

Ben je ook benieuwd hoe het is om iemand een gehele massage te geven? Je bent echt van harte welkom. Een ontspannende massage lukt altijd, daar is geen massage ervaring voor noodzakelijk. Kom ervaren hoe ontspannend het is om een ontspannende massage te geven! En ja, het is gratis.